Pagina's

Pagina's

maandag 18 september 2017

My notes...


Inmiddels is op Facebook de volgende challenge van AnMaCreatief gestart. Dit keer met het thema: Alles, behalve een rechthoekige of vierkante kaart.
Iedere 15e van de maand zal er een nieuwe challenge in de Facebookgroep zijn. Dit is een andere challenge dan de maandelijkse blog-challenge, die elke 1e van de maand op dit blog van AnMaCreatief van start gaat. Je kunt dus iedere maand aan 2 verschillende challenges meedoen, hoe leuk is dat!
En je kunt ook nog eens een superleuke prijs winnen, dit keer dit leuke cutting & embossing stencil Postage Stamps van Joy!

Ik heb ervoor gekozen een notitieboekje te pimpen. Ik heb het boekje beplakt met het scrapbook paper van Decorer, Garden. Dit zijn velletjes van 7 x 10,8 cm, dus dat was even passen en meten om het motief mooi door te laten lopen.
De voorkant heb ik verfraaid met de leuke craftable Cactus van MD. De cactussen kun je in allerlei varianten maken. De geëmboste delen en randen heb ik bewerkt met Bamboo LeavesPearl Tart en Pistachio.
'My notes' is gemaakt met het Uppercase Alphabet van CraftEmotions. Rechtsonder nog een bloem, samengesteld uit 2 maten uit de Flowerset van MD en een metalen bloemetje. Langs de buitenrand nog wat Vintage Photo.


Aan de achterkant zie je het uit de set Rechthoekig Frame met Rondjes en de tekst Carpe Diem uit de set Buttons van Joy!, gestempeld met Rich Cocoa met behulp van de Stamp Master van MD.

Wie weet heb ik je wat inspiratie kunnen geven en zie ik je creatie terug op Facebook.
Geniet van je dag!

Challenges:
Creative Knockouts - #211 Anything Goes

groetjes, Ellen

5 opmerkingen:

Corrie zei

Het is een prachtig opgepimpt boekje Ellen, de kleuren zijn prachtig.
De bloempotjes staan er super leuk bij.
Lieve groetjes,Corrie

Scraptastisch zei

Altijd leuk een mooi gepimpt notitie boekje Ellen! En
die cactussen zijn zo leuk en veelzijdig om te gebruiken!
Fijne week....xx Gerie

KarinsArtScrap zei

een mooi bewerkt notitie boekje Ellen
Gr Karin

Tamie zei

Spectacular! I love it. It is cool. Thank you so much for sharing your wonderful inspiration with us at Creative Knockouts this week for our Anything Goes Challenge.

Tamie DT

PS. Sorry for the late comment.

Wendy Koorevaar zei

Jee wat heb je dit super mooi gedaan Ellen! Echt leuk al die kleuren en stansjes die je gebruikt hebt. En dan die bloempotten....zo schattig.
Het is bijna jammer om er in te schrijven..hihi.

Liefs,
Wendy