Pagina's

Pagina's

donderdag 1 juni 2017

AnMaCreatief #69 - Rozen

Een nieuwe maand, dus ook een nieuwe challenge bij AnMaCreatief en dit keer hebben we als thema: Rozen.

De afgelopen maand  hebben we heel veel leuke, gezellige en fraaie inzendingen voorbij zien komen en met dit thema gaat dat vast weer lukken.
Voor de randomwinnaar ligt een prachtige prijs klaar:dit mooie cutting & embossing stencil Beautiful Flowers, nr 5 van Studio Light.

foto van Anne-Marije Poppen.

Voor mijn kaart heb ik het stencil Floral van DDBD als basis genomen. Langs de randen van het linnenkarton, dat de eerste laag vormt, heb ik Rose Bud aangebracht. Heel mooi bij het thema past het DP English Roses van MD en het plaatje van het knipvel Mattie's Mooiste/Rozen, ook van MD.
Rondom het plaatje zie je de stans Franse Lelie van Joy! Ook het blad links zit in deze set. De geëmboste delen wat meer laten spreken met Rose Bud.
Onder het kader loopt een strookje crispy lint in de kleur beige. Nog meer roosjes zie je op de klimop, waarvan ik de nerven donkerder maakte met Bamboo Leaves. De tekst 'veel liefs' maakte ik met de stans Uppercase Alphabet van CraftEmotions en plakte ik op de Decorette, nr. 20 van Crealies. De randen van de cirkeltjes en de letters heb ik met Brilliance Ink, Pearlescent Beige, gekleurd. Ook de houten vlinders kregen dit kleurtje.
Tenslotte nog wat parels gemaakt met Nuvo Crystal Drops: Buttermilk.  Bij de 2 parels Bottle Green heb ik in de kern een drupje Buttermilk gedaan en met een speld in de juiste vorm gebracht. 

Natuurlijk hebben mijn teammaatjes ook prachtige voorbeelden gemaakt, allemaal te zien op het blog van AnMaCreatief en op hun eigen blog. Neem er eens een kijkje en laat je inspireren om ook aan de slag te gaan. Ik ben benieuwd!

Tot de volgende keer!

groetjes, Ellen


5 opmerkingen:

Crealientje zei

Mooie kaart Ellen!leuke details.
Fijne dag, groetjes Crealientje.

Corrie zei

wat heb je deze kaart weer prachtig gemaakt Ellen, een prachtig plaatje heb je gebruikt.
Lieve groetjes,Corrie

KarinsArtScrap zei

een mooie kaart Ellen
Gr Karin

Margreet zei

Hartstikke mooi kaartje, Ellen...die klimop stans blijft toch wel een favorietje, vind ik.
xxx Margreet

harada57 zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.