Pagina's

Pagina's

dinsdag 28 maart 2017

één stansvel, 2 creaties...


Dit keer wil ik jullie laten zien dat je met de handige 3D stansblokken van Studio Light meerdere kanten op kunt. Ik heb van het blok Home & Happiness één vel gekozen en hiermee een flessenhanger en gewone kaart gemaakt.

De basis voor de flessenhanger is het stencil Bottle Label 2 van DDBD. Eerst getekend op en geknipt uit linnenkarton en vervolgens een maatje kleiner uit het DP blok Home & Happiness, nr. 39. De randen van het linnenkarton heb ik paarsig gemaakt met Sweet Plum.
Vervolgens wat stansjes uit het 3D blok gebruikt met op het labelgedeelte de klimop van Joy! waarvan de nerven aangezet zijn met Bamboo Leaves, en een paar zelfgemaakte parels van Nuvo in de kleur Bubblegum Blush. Ook rondom de opening een paar stukjes klimop en een paar parels uit de serie French Journey van ScrapBerry's.

De kaart bestaat bijna helemaal uit de restant stansjes van het gekozen vel, aangevuld met zelfgemaakte parels, dit keer in de kleur Wedgewood Blue. De tekst Get Well Soon, gestempeld met Sweeet Plum,  komt uit de stempelset Veer & Moon, nr 6, de echinacea. Met de stempelhulp van MD kun je én de juiste plek goed bepalen en de inkt nog eens extra aanbrengen voor een goed resultaat.

Was het weer voor deze keer. Ik wens iedereen een heerlijke en vooral zonnige week!

groetjes, Ellen

3 opmerkingen:

Desire Fourie zei

Ellen this is a wonderful creation with great attention to detail. Love the colours and embellishments. All the elements work so well together.
Hugs
Desíre
{Doing Life – my personal blog}

KarinsArtScrap zei

een mooi flessenhanger en kaartje Ellen vrolijk papier.
Gr Karin

Margreet zei

Heel mooi gedaan Ellen! Wat toevallig dat ik net zoiets voor Kreatrends gemaakt heb voor a.s. vrijdag.
xxx Margreet