Pagina's

Pagina's

maandag 1 augustus 2016

CCH #228 - Sunshine and/or Smiles


De nieuwe challenge bij The Crazy Challenge is weer gestart: Sunshine and/or Smiles. We zien graag warme, zonnige kleuren en/of iets met een lach.
Sponsor dit keer voor de prijs van de random winnaar is Angie's Digital Stamps.  Ook kiezen we weer een top 3 uit de inzendingen, je mag dan de volgende maand gastdesigner zijn.

The new challenge at The Crazy Challenge has begun: Sunshine and/or Smiles.You have to use warm sunny colors and/or something with a smile.
We are sponsored by Angie's Digital Stamps. The top 3 will be invited to be our guestdesigner next month.



Geen digi van de sponsor dit keer, maar een eigen keuze. Op mijn kaart zie je de digi Shelby, een ouwetje van Pollycraft. Dit keer eens gekleurd met flexmarkers. De basis van de kaart is het stencil Circle van DDBD. Het zomerse DP is van Joy! en Bella Carta. Het zandkasteel komt van het stansvel Holiday van DDBD en heb ik ook gekleurd met flexmarkers, net als de schelpen, stempels van Magnolia. Nog een houten zonnetje en een tekst van Joy! om het geheel af te maken. 
 
No digi from our sponsor, but one of our one choice. On my card you see the digi Shelby, an oldy from 
Pollycraft. I coloured with flexmarkers. I used the stencil Circle from DDBD. DP is from Joy! and Bella Carta. The sandcastle and shells are also coloured with flexmarkers. A wooden sun and a sentiment from Joy! to finish the card.

Wie weet zie ik je inzending bij The Crazy Challenge! 

Hope to see your creation at The Crazy Challenge!

groetjes, Ellen 

3 opmerkingen:

Margreet zei

Nou, dit kaartje brengt zeker een smile on my face, Ellen....zo vrolijk! En ik ga zeker meedoen!
xxx Margreet

Sarah zei

Wat een leuk kaartje!

KarinsArtScrap zei

ach wat een liefje Ellen een mooie kaart
Gr Karin