Pagina's

Pagina's

zondag 1 november 2015

AnMaCreatief - challenge 50 - Kerst/Winter


Een nieuwe maand, dus ook een nieuwe challenge bij AnMaCreatief en dit keer is het thema Kerst/Winter.
De afgelopen maand hebben we heel veel leuke, gezellige en fraaie inzendingen voorbij zien komen en met dit thema gaat dat vast weer lukken.

De prijs voor deze maand is deze mooie Craftable-CR1249 Stitch Square & Flower van Marianne Design.



Ik viel als een blok voor voor de afbeeldingen van Cardtoppers Eline van Marianne Design: wat zijn ze leuk! Het DP Eline's Silver Stars combineert er prachtig bij, dus daar zullen nog wel wat kaartjes van volgen. 
Als basis voor de kaart gebruikte ik de stencil Circle van Dutch Doobadoo. Verder heb ik de kaart verfraaid met de mooie stansen van Craft Emotions: Home for Christmas/Pine trees. Ik heb de bomen een kleurtje gegeven met distress inkt Tattered Rose. Hiervoor heb ik de bomen in de stans laten zitten, waardoor je een mooi effect krijgt.
Onder het plaatje met de ijsbeer zie je nog een stukje crispy lint en knoopjes uit de serie Curiosity Corner van Dovecraft.  Bovenaan de kaart nog een ijsster en een figuur uit de set The Romance of Xmas van ScrapBerry's. Nog wat Gesso her en der en weer een kerstkaart af!


Natuurlijk hebben mijn teammaatjes ook prachtige voorbeelden gemaakt, allemaal te zien op het blog van AnMaCreatief en op hun eigen blog. Neem er eens een kijkje en laat je inspireren om ook aan de slag te gaan. Ik ben benieuwd!

Tot de volgende keer!
groetjes, Ellen

5 opmerkingen:

Engelchen zei

wat een prachtige kaart :) Leuk gedaan zo met die ronde kaart.

Groetjes Geesje
http://cheerfulsketcheschallenge.blogspot.nl/

scrapcreations-judith zei

Ik ben nu alle voorbeelden dit keer maar eens rustig aan het bekijken, dat is veel leuker hihi. Wat een schattig kaartje, alles erop en eraan. En het ijsbeertje is echt een dotje. Liefs Judith

Corrie zei

Wat een schatje van een kaart Ellen, mooie kleuren en accentjes.
Lieve groetjes,Corrie

Anneke zei

het is een schattig kaartje Ellen in mooie kleurtjes.
liefs van Anneke

Adriana zei

Het is echt een mooitje! Die kleuren zijn zo verrassend leuk zoals je ze hier gebruikt! De bomen en de ster maken het wel helemaal af! En wat past die metal button er perfect bij! Die zijn leuk he?
Liefs Adriana