Pagina's

Pagina's

dinsdag 1 september 2015

AnMaCreatief - challenge 48 - Easelcard


Een nieuwe maand, dus ook een nieuwe challenge bij AnMaCreatief en dit keer willen we graag een easelkaart zien.
De afgelopen maand hebben we heel veel leuke, gezellige en fraaie inzendingen voorbij zien komen en met dit thema gaat dat vast weer lukken.

De prijs voor deze maand is deze fraaie bloemenrand-craftable van Marianne Design.

Ik heb ervoor gekozen alvast maar weer een kerstkaart te maken. Nog vroeg zat, maar voor ik het weet is het bijna kerst en zijn mijn kaarten nog lang niet af.
Voor de basis van mijn easelkaart heb ik de stencil Flower van Dutch Doobadoo gebruikt. De vorm heb ik geknipt uit linnenkarton Brocante Christmas en het DP Brocante Christmas, beide van Amy Design.
Het konijntje op de achtergrond komt uit de cardtoppers Matti van MD en het konijntje op de voorgrond is de stempel Rabbit uit de serie Animals van Nellie Snellen. Naast de afbeelding een dennenappel uit de set Winter woods van CraftEmotions. Ook de steun van de kaart komt uit deze set. Allebei lichtjes op kleur gebracht Vintage Photo. De tekst is een stans van Joy!
Op het liggende deel zie je een ijsster, en een bloementoef van een cherryblossom, roosjes, meeldraadjes en bladTenslotte heb ik her en der witte gesso aangebracht.

Natuurlijk hebben mijn teammaatjes ook prachtige voorbeelden gemaakt, allemaal te zien op het blog van AnMaCreatief en op hun eigen blog. Neem er eens een kijkje en laat je inspireren om ook aan de slag  te gaan. Ik ben benieuwd!

Tot de volgende keer!

Challenges:
Christmas Stampin'All Year Long - #54 Folded Card

groetjes, Ellen

7 opmerkingen:

Adriana zei

Mooi gemaakt in de bloemenvorm, Ellen! Ja Kerst is altijd zo snel dichtbij na de zomer... Je kunt niet vroeg genoeg met je kaarten beginnen.
Liefs Adriana

scrapcreations-judith zei

Wat een hoog knuffelgehalte heeft je kaart Ellen. Super schattig. En een extra leuk model heb je gebruikt. Liefs Judith

Ria van Veldhuizen zei

Mooi!!!!!

lasize zei

Een super mooie easelkaart Ellen en het ziet er allemaal toppie uit.
groetjes van Anneke ( speedy )

Crafty Moone Cards zei

Beautiful card, thanks for joining us at CSAYL. Sue x

Wendy Koorevaar zei

Ohh wat een mooipraatster Ellen! Leuk zijn die easelcards om te maken he. Zo' n lief plaatje ook en mooi afgewerkt met de Gesso!
Liefs,
Wendy

Wendy Koorevaar zei

Oeps typefout.... haha.... Fijn zo'n woordenboek op je Ipad..,;))!
Moet natuurlijk mooi kaartje zijn.....hahah

Fijn weekend!