Pagina's

Pagina's

woensdag 29 februari 2012

geborduurd

Deze week komt er weinig uit mijn handen op scrapgebied. De kinderen hebben vakantie en ik heb gewoon ff geen fut om te scrappen. Oefen wel met distress-inkt, en heb nu zelfs een stempel naar mijn zin ingekleurd. 'Moet' ook nog aan de slag  voor The Crazy Challenge, maar wacht op inspiratie ☺.

Not a lot of scrapping this week. This week it's holiday for  my children and I don't feel like doing anything, but practising with distress-ink. Even succeeded in colouring a stamp. I do have to make a card for
The Crazy Challenge, but I'm waiting for inspiration ☺.

Om jullie nou niet helemaal van mijn berichten verstoken te laten, laat ik jullie een aantal kaarten zien die ik de afgelopen periode heb geborduurd.  Patronen zijn van Jenine Siemerink en Sjaak van Went. De 3D plaatjes van Yvonne Creations (bijtje) en uit een blokje van Studio Light.

I have some cards to show, which I've been embroiding during the last weeks.
En zoals jullie hiernaast kunnen zien: ik heb bij 
Mi Cas es su Cas de top 3 behaald met deze kaart! Vind ik nogal leuk, want heb dat  - volgens mij - niet eerder, waar dan ook, gepresteerd. Dus ik ben helemaal blij!
Morgen is mijn niet-werkdag, ga lekker uitslapen en hoop dan toch weer wat te produceren. 

Tomorrow I'm not working, I want to sleep late and hopefully I will create something.


groetjes, Ellen


12 opmerkingen:

Wilma zei

Gefeliciteerd met je top 3!! Leuk om wat borduurkaartjes te zien...is nou echt niets voor mij, heb ik gewoon geen geduld voor...haha!
Succes met het zoeken van je inspiratie, ach soms is een scrappauze ook weleens lekker!! 't Is tenslotte vakantie!!
groetjes, Wilma

Tinie zei

Gefeliciteerd Ellen!!! Terechte winnaar! Als ik die geborduurde kaarten zie, wil ik er zelf ook altijd mee beginnen, maar ik wil zo veel:) Wat zijn ze ontzettend mooi!!!

Groetjes Tinie

Helen zei

Ha die Ellen, proficiat met je top 3. Wat een prachtige borduurkaartjes heb je gemaakt; ben er ook weer druk mee bezig (maar vergeet ze elke keer op mijn blog te zetten). Geniet van je vrije dag morgen en ik stuur je hierbij wat digitale inspiratie toe. Lieve groetjes, Helen
p.s. hier is de vakantie voorbij, maar hebben ze vrijdag al weer een studiedag (????)

Marianne zei

Proficiat met je top 3, je kaarten zijn dan ook prachtig.
liefs, Marianne

Jolanda zei

Je kaart met het olifantje was ook heel schattig;0) van harte met je top 3! Wat een prachtig borduurwerk Ellen! Ik bewonder dit altijd, maar is niks voor mij haha. De 3D plaatjes zijn ook heel schattig!
grtz Jolanda

Yvonne Rijk zei

Allereerst proficiat met het behalen van de top 3. Erg leuk en zeker omdat dit echt de keuze is waar je kaartje beoordeelt wordt. Een hele eer.
Je borduurkaarten zijn erg mooi. Vooral de bovenste en de onderste vind ik prachtig. Ben zelf ook een borduurkaartje aan het maken. Ben er 3 weken geleden !!!!!!!!!!! aan begonnen en het is nog steeds niet af. aai ai ai. Maar ik heb wel in mijn hoofd hoe het moet worden en eigenlijk is het borduren niet meer veel werk. Hij komt nog langs op mijn blog.
Groetjes van Yvonne.

Marijke zei

Allereerst van harte gefeliciteerd met je top 3 plek en verdeind!! Je olifantkaartje is een schatje!! Je hebt niet stil gezeten de laaste tijd. Wat een mooi serie geborduurde kaarten, petje af daarvoor! Geniet nog even van je vakantie...........

Groetjes, Marijke en Chantal

Crealin zei

Hey Ellen,

wat een lieverds heb je gemaakt! Gefeliciteerd met je prijs bij AnMaCreatief, het is zo welverdiend. Veel plezier met de stempel!

Groetjes,

Lins x

Cynthia zei

Gefeliciteerd met je top 3 plekkie! En wat een leuke kaartjes heb je weer gemaakt. Volgens mij is ineens iedereen aan het borduren hi hi.

Groetjes,

Cynthia

Wendy Koorevaar zei

Gefeliciteerd met je top 3, leuk joh!

En wat een gave kaartjes heb je gemaakt, knap gedaan.

Liefs,
Wendy

greet zei

Wat heb je een prachtige borduurkaarten gemaakt!
Ik vind dat altijd van die mooie kunstwerkjes.

Groetjes Greet.

CreaSjouk zei

Leuk hoor!
Groetjes Sjoukje