Pagina's

Pagina's

zaterdag 8 oktober 2011

herfstkaartje in 3D

Vandaag was het echt een dag om een herfstkaartje te maken. Kan me nauwelijks voorstellen dat ik vorig weekeinde nog heerlijk aan de bbq zat....
Ik heb eigenlijk niet zo veel papier in echte herfsttinten. Ik grijp steeds terug naar één van de vintage papierblokken van Action. Dus ook bij dit kaartje.
Ik heb het papier langs de distresser gehaald en de randen bewerkt met inkt. De afbeelding is er eentje in 3D. Het is een plaatje uit het blok Sarah Kay van Studio Light (Action). Doordat het papier al druk genoeg is heb ik de extraatjes beperkt tot een beetje sisalstro en de tekst van TLC, geprint op een stukje behang.


Challenges:
Nadia's challenge: #15 Herfst in 3D
Truly Scrumptious: # 67 Distressing
PaperPlay: Autumnal colours
Pink {Ink} Sketch: Sketch #7

Morgen belooft het weer al niet veel beter te worden. Dus dat wordt weer heerlijk freubelen of verven, want we gaan de gang aanpakken. Het verven doen we zelf, de lambrizering die erin komt laten we doen door de vakman, want zo handig zijn we nou ook weer niet en het scheelt een hoop tijd (die ik dan weer kan gebruiken voor mijn kaarten ☺).

groetjes, Ellen

14 opmerkingen:

Helen zei

Ha die Ellen, wat een leuk herfstig kaartje heb je weer gemaakt. Het is echt ongelooflijk he, vorige week nog aan de BBQ en nu achter de open haard. Dat wordt dus niet meer buiten zitten met mijn verjaardag, maar achter de kachel. Veel succes met het klussen en/of freubelen; voor mij dit weekend niet meer, want morgen hebben we een huis vol visite. Ook bedankt voor het meedoen aan Nadia's challenge. Lieve groetjes.

Tinie zei

Dit is een schattig kaartje geworden!! Lekker herfstig! Ja het weer is omgeslagen, maar het wordt wel weer wat beter......zeggen ze. Volgende week is het herfstvakantie, dus het zou leuk zijn als we dan nog een beetje zon hebben:))
groetjes Tinie

Jolanda zei

hoi Ellen,
wat een leuk herfstkaartje! eens wat anders dat 3D! suc6 met klussen!
grtz Jolanda

Yvonne Rijk zei

Hoi Ellen,

Dat is even geleden. Ben helemaal niet actief op het blog momenteel. Maar als ik dan langs kom heb ik wel veel te bekijken. Ik vind het een erg leuke kaart. MOoie herfstkleuren en ik ben gek op Sarah Kay. Heb zelf bij de action ook deze Sarahs gezocht maar helaas niet gevonden. Wel een ander supermooi kerstpapierblok voor bijna geen geld. Dus reden genoeg om ook weer eens aan de scrap te gaan. Succes met je verbouwing.

Groetjes van Yvonne.

Riet zei

Prachtige kaart Ellen,lief plaatje,mooi papier.

Liefs Riet.

Wendy Koorevaar zei

Super mooi kaartje! De vintageblokken van de Action zijn inderdaad heel geschikt voor herfstkaarten door de mooie warme kleuren.

Groetjes,
Wendy

Marijke zei

Prachtig herfstkaartje hoor, de vintage blokjes van de action zijn super! Heb er ook een stel. Lief dat 3D afbeelding! Succes met de verbouwing en idd soms kan je bepaalde klussen beter overlaten aan een vakman, zijn er ook vaak sneller in:))
Groetjes, Marijke en Chantal

CreaSjouk zei

Leuk hoor!
Dit blokje papier van de action blijft leuk.
Succes met klussen.
Groetjes Sjoukje

3dnadia zei

Prachtig kaartje, bedankt voor je deelname aan Nadia's Challenge

Groetjes Nadia

Graphicat zei

Beautiful fall colours!
Thank you so much for joining us at Pink Ink this week!
Cheers
Cheri

cristel zei

mooie kaart en bedankt om mee te doen met nadia's challenge
grtjs cistel

Conny zei

Hoi Ellen,
Wat heb je een mooi kaartje gemaakt.
Vindt dat je hele mooi kleuren hebt gecombineerd.
Fijne avond en groetjes Conny

lisbeth zei

Love your card, Thanks for joining us at Nadias challenge this time

Sharon Caudle zei

Oh Ellen!!! this is the CUTEST card!!!! I love how you've colored this adorable image and highlighted it!! Fantastic colors and design!!! LOVE LOVE LOVE it!!!
hugs, Sharon