Pagina's

Pagina's

maandag 23 mei 2011

(Pietsie) te laat....

Time flies!! Voor je het weet is er zo maar een week voorbij en ben ik (weer) te weinig aan mijn kaarten toegekomen: wel heel veel andere dingen gedaan. Zoals het feestje van Floor voor haar vriendinnen. De meiden hebben heerlijk geknutseld met decopatch. We hebben dat gedaan bij Hobby Hip en Happening, een erg leuke hobbywinkel in Maassluis. Het was in ieder geval erg leuk en ik wil er zelf ook mee aan de slag. Er staat nog een IKEA-krukje, wat nu nogal saai is en Floor heeft een letterbak, die ook nog gepimpt moet worden. Ideeën genoeg, nu de uitvoering nog....
Verder dit weekeinde de verjaardagen van Floor en Albert gevierd voor de familie. Helaas waaide je buiten uit je panty en was het een stuk frisser dan gisteren, dus buiten zitten was er niet bij, maar dat mocht de pret niet drukken.


En nu naar mijn kaart. Gisteren was Els, dochter van vrienden, jarig: inderdaad ik ben dus te laat! Ik heb van Helen deze supergave afdruk gekregen: aardig hè! Els is 17 geworden en best een stoere meid, dus deze dame is helemaal goed voor een, in dit geval, 'te laat-kaart'. Te veel bling en bloemetjes passen ook niet bij de jarige job, dus die heb ik dan ook met mate en niet gebruikt. Het papier is van Kars, de tekst van Femke en de brads van Xenos.

De kaart doet mee met de challenges van Create4fun en EHI.

groetjes, Ellen5 opmerkingen:

majo zei

Erg leuke kaart zeg en die tekst is super gr Majo

yvon zei

Zo te zien had Floor het erg naar haar zin.
Je kaartje is ook weer geweldig, ze zijn leuk die Kenny K's, maar ja......den portomonee hé.
Fijne dag nog.
Doeiii, Yvon

Tinie zei

Leuke spontane dochter!!! Je kaart is schitterend, ook een super leuk afdrukje!!!

Groetjes Tinie

Helen zei

Wat een ontzettend leuk kaartje is dit geworden. Nog proficiat met je dochter; zo te zien heeft ze het erg leuk gehad. Groetjes.

Marijke zei

Wat een gaaf en stoer kaartje, leuk afdrukje idd perfect voor een 17 jarige. Nog gefelciteerd met Floor haar verjaardag en succes met de spulletjes die nog op wilt pimpen.
Groetjes, Marijke en Chantal