Pagina's

woensdag 20 juli 2016

Felicitatie


De tijd dat ik alleen maar vierkante en bij hoge uitzondering rechthoekige kaarten maakte is met de stencils van Dutch Doobadoo toch echt nauwelijks meer denkbaar. Bij deze felicitatiekaart heb ik gekozen voor de envelop Art Scallop 3.
Als basis knipte ik het model uit linnenkarton. Alle randen heb ik beïnkt met Distress Ink Old Paper.
Het DP Floral Muse van Dovecraft vind ik mooi passen bij deze envelop. De kaart heb ik met een organza lint samengebonden, aan het lint een geel koperkleurig vlindertje. In de hoek een paar pareltjes van ScrapBerry's.

Op de achterzijde van de envelop heb ik een vlinder van Dovecraft verwerkt.

Na het openen van de envelop zie je een afbeelding uit het blokje Floral van Joy! Ik heb ervoor gekozen de afbeelding op de binnenzijde vast te plakken, je kunt natuurlijk ook een los kaartje in de envelop stoppen. Ik heb een strookje langs de randen afgescheurd en dit met Angel Pink kleur gegeven. De feliciatie komt uit de stans Springtime van Precious Marieke. Tenslotte nog wat houten bloemetjes en vlindertjes verwerkt.

Tot de volgende keer maar weer!

Challenges:
Through The Craft Room Door - week 19-26 July

Simon Wednesday Challenge - Things With Wings
A Bit More Time To Craft - #24 Anything Goes

groetjes, Ellen

maandag 18 juli 2016

CCH #226 - Summer Fun!


De nieuwe challenge bij The Crazy Challenge is weer gestart: Summer Fun.
Sponsor dit keer voor de prijs van de random winnaar is Robyn's FetishOok kiezen we weer een top 3 uit de inzendingen, je mag dan de volgende maand gastdesigner zijn.


The new challenge at The Crazy Challenge has begun: Summer Fun.
We are sponsored by Robyn's FetishThe top 3 will be invited to be our guestdesigner next month.


Voor mijn kaart koos ik de digi It's a beary nice day en kleurde als vanouds weer met derwents. DP is van Boekenvoordeel. De tekst maakte ik met de stans Uppercase alphabet van CraftEmotions. Nog wat knoopjes en een houten libelle voor de finishing touch.

On my card I used the digi It's a beary nice day and coloured it with my derwents. DP from Boekenvoordeel. The sentiment is made with the die Uppercase alphabet from CraftEmotions. Some buttons and a wooden dragonfly for the finishing touch. 

Wie weet zie ik je inzending bij The Crazy Challenge! 
Hope to see your creation at The Crazy Challenge!

Challenges:
Friendship Challenge - #7 Sommer
Through The Craft Room Door - July 12-18 Anything Goes
Simon Says - Create A Scene

groetjes, Ellen

dinsdag 12 juli 2016

stans, stans en nog een stans....Voor een paar snelle kaarten heb ik het mooie stansblok Love & Home van Studio Light weer eens tevoorschijn gehaald. Natuurlijk kun je met alleen de stansen uit het blok al een kaart maken, maar de uitdaging vind ik toch om er zelf nog wel wat aan toe te voegen.

Op de bovenste kaart heb ik voor de rand de creatable Border/Triangle van MD gebruikt en de geëmboste delen bewerkt met Angel Pink. Onder deze rand een strookje beige crispy lint.
Bovenaan de stans Birdie on Branch, bewerkt met Bamboo Leaves (blaadjes) en Vintage Photo (vogeltje). De takjes wat opgefleurd met bloemetjes uit de tuinset van Joy!
En rechtsonder een stukje van de stans Klimop, ook van Joy! Ook hiervan de blaadjes bewerkt met Bamboo Leaves.

Op de tweede kaart heb ik de basis van linnenkarton met Desert Sand bewerkt. Je ziet hier hetzelfde crispy lint terug. In de linkerhoek ook weer een stans uit de tuinset van Joy! en bewerkt met Bamboo Leaves. De hangplanten een bloemetje gegeven uit dezelfde tuinset. Tenslotte nog wat gems van ScrapBerry's en daarmee was de kaart klaar.

Tot de volgende keer!

groetjes, Ellen

maandag 4 juli 2016

CCH #226 - Lace


De nieuwe challenge bij The Crazy Challenge is weer gestart: Lace (kant).
Sponsor dit keer voor de prijs van de random winnaars is The Stamping BoutiqueOok kiezen we weer een top 3 uit de inzendingen, je mag dan de volgende maand gastdesigner zijn.


The new challenge at The Crazy Challenge has begun: Lace.
We are sponsored by The Stamping BoutiqueThe top 3 will be invited to be our guestdesigner next month.Voor mijn kaart koos ik de digi Garden Goods en kleurde als vanouds weer met derwents. DP is een ouwetje van Basic Grey. Tak met bloemetjes uit de tuinset van Joy!, stukje kant van Xenos met erop sweetheart blossom bloemetjes. De tekst komt uit de serie Project NL van MD.

On my card I used the digi Garden Goods and coloured it with my derwents. DP is an oldie from Basic Grey. Branch with flowers out of the the gardenset from MD. Some lace with sweetheart blossom flowers. Sentiment from the series Project NL.

Wie weet zie ik je inzending bij The Crazy Challenge! 
Hope to see your creation at The Crazy Challenge!

Challenges:
The Crafty Addicts - #18 Anything Goes/Hobbies
Scr@p-Cards - #87 Gebruik bloemen op je kaart / andere vorm

groetjes, Ellen

vrijdag 1 juli 2016

AnMaCreatief - challenge 58 - Zomer


Een nieuwe maand, dus ook een nieuwe challenge bij AnMaCreatief en dit keer hebben we als thema: Zomer!

De afgelopen maand  hebben we heel veel leuke, gezellige en fraaie inzendingen voorbij zien komen en met dit thema gaat dat vast weer lukken.
Voor de randomwinnaar ligt een prachtige prijs klaar:deze prachtige pasfotolijst van Joy!Voor mijn zomerse kaart heb ik als basis het stencil Flower 4 petals van DDBD gebruikt en eerst twee keer uit linnenkarton geknipt. Vervolgens het model nog een keer uit verschillende vellen van het mooie papierblok Celebrations van MD gehaald.
Het zomerse plaatje komt uit de mini paperpack Summer Lovin van Joy! Ik heb met de distresser de randen bewerkt en er een filigraan hoekje op geplakt. Onder het plaatje loopt een strookje beige crispy lint.

De gele bloemen heb ik gemaakt met de stans Flowers van Joy! De randen heb ik lichtjes met de kleuren Bamboo Leaves en Cantaloupe beïnkt. Bovenop een koper bloemetje en onder de drie bloemen bladeren uit een stans van Joy! Ook hier wat Bamboo Leaves gebruikt.
De tekst Beautiful Season stempelde ik met Rich Cocoa op een stukje DP dat ik stanste uit een label van Crealies. Op het hoekje wat sweetheart blossom bloemetjes.

Met twine een eigen embellishment gemaakt en nog wat houten vlindertjes en pareltjes om het geheel af te maken.

Natuurlijk hebben mijn teammaatjes ook prachtige voorbeelden gemaakt, allemaal te zien op het blog van AnMaCreatief en op hun eigen blog. Neem er eens een kijkje en laat je inspireren om ook aan de slag te gaan. Ik ben benieuwd!Tot de volgende keer!

Challenges:
KIC - #88 Bingo (embellishment, plaatje, vlinders)
Creative Craft Cottage - #66 Layer It Up
Deep Ocean Challenge - #132 Colors of Summer

groetjes, Ellen